Végtelen boldogság és büszkeség... a FIRST LEGO League MASTERPRICE verseny NEMZETI DÖNTŐJÉBEN

Dobi Lili iskolánk 1.b osztályos tanulója a Városi Sakk Diákolimpián leány I. korcsoportban 4. helyezést ért el.Gratulálunk!

A Szent Imre leány III. kcs-os kézilabda csapat megnyerte a városi diákolimpiát. Minden játékos a legjobbját nyújtotta mind védekezésben, mind támadásban.

Hamvazószerda

2024.02.26

"Emlékezz ember, hogy porból vagy, és porrá leszel." Ma kezdődik a nagyböjt, amely a keresztények számára a lelki megújulás ideje.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Diáksport és Szabadidő Egyesület díjátadó ünnepség keretén belül köszöntötte a 2022/2023-as tanév diákolimpiai versenyein kiemelkedő eredményt elérő iskolákat.

Túra

2024.02.26

Iskolánk a 2024-es év első túráját január 27-én szombaton tartotta. Bükkszentlászlóról először Kőszál "csúcsát", majd a Nagy-sáncot (Kelta földvár) hódítottuk meg, ahol verőfényes napsütés és meglehetősen erős szél fogadott. Innen Hegyes-rétre vezetett utunk, majd a "Szelek hangja ösvény" érintésével jutottunk fel Gulicska-tetőre. A sas szeműek...

Szent Balázs püspök közbenjárását kérjük a torokbaj és minden más bajból való szabadulásért. Hitünk elűzi a félelmet, és megerősít az Isten követésében.

A FIRST LEGO League Challenge Miskolci regionális selejtezőn iskolánk csapata a következő eredményeket érte el: